Η Εταιρία 2020-06-25T14:24:09+00:00

Καλώς ήρθατε στην Spick and Span

Η Spick and Span διαθέτει μια υπερσύγχρονη μονάδα πλύσης ιματισμού και κλινοσκεπασμάτων, πλήρως εναρμονισμένη με τις οδηγίες διαχείρισης ιματισμού από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η πολυετής εμπειρία, ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, η αποκλειστική συνεργασία με την COCO-MAT και οι υπηρεσίες χρονομίσθωσης (leasing) και ολοκληρωμένης διαχείρισης των εξαιρετικής ποιότητας λευκών ειδών COCO-MAT εγγυάται στους συνεργάτες μας την πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών τους, είτε πρόκειται για Ξενοδοχειακή μονάδα, Νοσοκομείο, Ναυτιλιακή Εταιρεία, ή μονάδα Catering.

Η Spick and Span φροντίζει για σας, για να μπορείτε εσείς ήσυχοι να φροντίζετε για τη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Spick and Span

Η φιλοσοφία της Spick and Span είναι να παρέχει ιματισμό απόλυτα καθαρό, λευκό και μαλακό. Η χρήση πιστοποιημένων απορρυπαντικών η πλύση και όλη η παραγωγική διαδικασία βάση των προδιαγραφών ΕΝ ISO 9001:2008, EN ISO 13485:2012 και RAL-GZ 992/1, διασφαλίζουν απολύμανση αλλά και εξαιρετική ποιότητα ιματισμού.

Στόχος μας η άρτια εξυπηρέτηση, η οποία ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες των συνεργατών, οι οποίοι με την σειρά τους απολαμβάνουν τις εντυπώσεις των πελατών μας.

H μονάδα ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2008. Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, με σκοπό την οικονομία κλίμακας και την υψηλή ποιότητα πλύσης ιματισμού, δημιούργησε την Y-LOGIMED σε εγκαταστάσεις 3.500 m².
Η επιλογή υπερσύγχρονων μηχανημάτων και η απορρόφηση προσωπικού με εμπειρία άνω των 20 ετών, εξασφάλισαν μία από τις καλύτερες ποιότητες πλύσης στην Ευρώπη.
Ο κύριος μέτοχος της Coco-Mat, δημιούργησε την Spick and Span και απέκτησε τη μονάδα το 2012, απορροφώντας το μηχανολογικό εξοπλισμό και το σύνολο του έμπειρου προσωπικού της.
Συνεχίστηκε έτσι η ανάπτυξη του μοναδικού βιομηχανικού πλυντηρίου με εξειδίκευση στη διαχείριση Νοσοκομειακού  ιματισμού

Αποστολή της Spick and Span, είναι να αναβαθμίσει την προσφερόμενη ποιότητα διαμονής, του Ξενοδοχείου και του Νοσοκομείου. Με την παροχή υψηλής ποιότητας λευκών ειδών, προϊόντων ύπνου και προσωπικής περιποίησης της COCO-MAT, από 100% φυσικά υλικά, εξασφαλίζει μία άνετη και ξεκούραστη διαμονή. Ο συνδυασμός των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, καθιστούν αυτή μοναδική στο χώρο της.

Εγγυημένη Καθαριότητα και Υγιεινή

Η διαδικασία πλύση είναι κάτι παραπάνω από απλά αφαίρεση της βρωμιάς. Ειδικότερα στην εποχή μας, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τις οικολογικές ανησυχίες καθώς και τις απαιτήσεις υγιεινής σαν προστιθέμενη αξία.

Η Spick and Span βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση της υγιεινής, της απολύμανσης και της ποιότητας, σύμφωνα με τους κανόνες του RAL GZ-992/1.