Υπηρεσία leasing COCO-MAT 2018-11-16T14:21:41+00:00

Leasing υψηλής ποιότητας προϊόντων Coco-Mat

H υπηρεσία Leasing που προτείνει η Spick and Span στην Ελληνική αγορά, είναι πραγματικά πρωτοποριακή. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί προς όφελός του την εμπειρία και την οργάνωση logistics που διαθέτει η εταιρεία, χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσει χρόνο και κεφάλαια. Με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της COCO-MAT, η Spick and Span μπορεί να καλύψει το σύνολο των αναγκών του πελάτη αναφορικά με τον εξοπλισμό του δωματίου του, όπως:

  • Λευκά είδη: Σεντόνια – μαξιλαροθήκες – παπλωματοθήκες – πετσέτες κ.α.
  • Μαξιλάρια
  • Παπλώματα
  • Στρώματα
  • Ολοκληρωμένα συστήματα ύπνου
  • Έπιπλα
σεντόνια Τα σεντόνια είναι 100% βαμβακερά άριστης ποιότητας με οικολογικά επεξεργασμένο βαμβάκι σε λευκό χρώμα και η αίσθηση στην αφή τους είναι εξαιρετικά απαλή. Η ύφανσή τους αποτελείται από 200 κλωστές/in – 400 κλωστές/in².
μαξιλαροθήκες Οι μαξιλαροθήκες είναι κατασκευασμένες από το ίδιο ύφασμα όπως και τα σεντόνια. Το σχήμα τους είναι σε μορφή φακέλου. Η ύφανσή τους αποτελείται από 200 κλωστές/in –  400 κλωστές/in².
παπλωματοθήκες Οι παπλωματοθήκες είναι κατασκευασμένες από το ίδιο ύφασμα όπως και τα σεντόνια. Το σχήμα τους είναι σε μορφή φακέλου. Η ύφανσή τους αποτελείται από 200 κλωστές/in – 400 κλωστές/in².
πετσέτες

Οι πετσέτες είναι κατασκευασμένες από 100% βαμβάκι άριστης ποιότητας με εξαιρετική απορροφητικότητα. Η ύφανσή τους αποτελείται από νήματα δίκλωνα penie.
Βάρος πετσέτας 450 – 750 gr/m².
Χρώμα λευκό.

ρόμπες μπάνιου

Είναι κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι άριστης ποιότητας με εξαιρετική απορροφητικότητα. Σχέδιο με γιακά (shawl collar) ή κιμονό.
Νήματα δίκλωνα penie.
Βάρος: 470 gr/m².
Χρώμα λευκό.

μαξιλάρια

Tο μαξιλάρι έχει σημαντικότατη συμβολή σε έναν ιδανικό ύπνο. Υποστηρίζει το κεφάλι και τον αυχένα ακριβώς όπως το στρώμα υποστηρίζει το υπόλοιπο σώμα. Βασιζόμενη σε αυτό το απλό σκεπτικό, η COCO-MAT σχεδίασε μαξιλάρια ρυθμιζόμενου όγκου και ελαστικότητας, από πούπουλο χήνας και φυσικό καουτσούκ.

παπλώματα Είναι κατασκευασμένα από 100% βαμβακερό ύφασμα, άριστης ποιότητας, μη διαπερατής από το πούπουλο ύφανσης, οικολογικά επεξεργασμένο. Το εσωτερικό γέμισμα του παπλώματος περιέχει 30% πούπουλο από λαιμό πάπιας, και 70% μικρά φτερά, κλάση Ι.
Βάρος 85 – 200 gr/m².
Τα πούπουλα είναι προπλυμένα δια ζέσεως.
Χρώμα υφάσματος λευκό.
στρώματα Σωστό είναι το στρώμα που προσαρμόζεται στις ανάγκες του σώματος και όχι εκείνο που υποχρεώνει το σώμα να προσαρμοστεί σε αυτό. Τα στρώματα της COCO-MAT φτιάχνονται από φυσικά υλικά (μαλλί  –  βαμβάκι  –  ελαστικό  κοκοφοίνικα  –  φυσικό  καουτσούκ  – αλογότριχα – φύκια) και καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες του πελάτη.
συστήματα ύπνου Έπειτα  από  επίμονη  έρευνα  20  χρόνων,  για  την  δημιουργία  του κρεβατιού που θα προσφέρει τον ιδανικό ύπνο, η COCO-MAT ανέπτυξε ολοκληρωμένα, πολυεπίπεδα συστήματα ύπνου που αποτελούνται από το κρεβατόστρωμα, το στρώμα, το ανώστρωμα και το topper.
έπιπλα Διαχρονικά  –  μοντέρνα  –  καλαίσθητα  και  χρηστικά,  τα  έπιπλα της COCO-MAT σχεδιάστηκαν να υπερβαίνουν τις υψηλές επαγγελματικές απαιτήσεις και φιλοδοξούν να αποτελέσουν άξιους παραστάτες των αριστούχων προϊόντων ύπνου. Οι σφραγίδες των διακεκριμένων σχεδιαστών, Edward Van Vliet και Γιώργου Κυριαζή, μόνο τυχαίες δεν είναι.